Ne Mutlu Türküm Diyene

27 Mayıs 2014 Salı


Penny Dreadful kesinlikle kaçmaz

penny_dreadful

Muhtemelen çoğunuz izlemişsinizdir ama izlemeyenler için baştan söyleyeyim henüz konu olarak Penny Dreadful net olarak bir yere bağlanmamış olsa da başrolde Eva Green var daha ne olsun üstelik hatun oyunculukta yardırıyor sırf bu nedenle bile izlenebilir.

İçinde neler yok ki dorian gray, karın deşen jack, frankenstein, vampirler, dracula, eski mısır tanrıları en azından şimdilik farklı bir bakış açısıyla da olsa değindikleri bunlar, ileride daha neler neler olur benim gibi fantastik kahramanlara vs ilgiliyseniz ağzınızı kulaklarınıza vardıracak, suyunu akıtacak şeyler ;) Henüz izlememiş olanlar için kıyısından köşesinden bahsediyorum ki spoiler olmasın tadı kaçmasın.

Viktorya dönemi londrasının o kaotik, karanlık, dibine kadar umutsuz ve acımasız ortamını güzel yansıtmışlar hemen etkiliyor ekran başındakileri diziyi çeken ekibi tebrik etmek lazım en azından benim açımdan yeterince tatmin edici bir kaliteye sahip.

Dizinin tek dezavantajı ilk sezonun yalnızca 8 bölümden ibaret olması tabiri caizse ağzımıza bir parmak bal çalıp eğer çekilirse tabi 2.sezonu iple çektirecekler anlaşılan. Umarım Eva'nin önceki dizisi camelot gibi kısa soluklu olmaz zira onu izlemesi çok keyifli.


0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa