Ne Mutlu Türküm Diyene

29 Nisan 2014 Salı


Sevinmeyi bilmiyoruz

Fenerbahçe'nin başına gelen bunca illetten,zilletten sonra şampiyon olmanın keyfini çıkartıp, tadını yaşamak varken hangi insan gider GS Store'u yağmalar neyin kafasını yaşıyorsunuz siz arkadaşım anlamak mümkün değil. Ne olduğunuzu söyleyin bilelim holigan mısınız, vandal mı ona göre muamele edelim bundan sonra. 

Bu tip insanlar yüzünden ciddi ciddi soğudum futboldan.
Olayın failleri yakalandıktan sonra ortaya çıkıyorki yarısına yakını hırsızlık vs suçtan sabıkalı tamam hadi onların mesleği bu her türlü kılıfta çalacak etrafında toplanan yüzlerce taraftara ne demeli? İçlerinden bir allahın kulu çıkıp hop bilader napıyosunuz burada demiyor, polise haber varmiyor ya da taraftarlar neden olayın gidişatını görüp yağmacıları yalnız bırakıp mağazanın etrafından çekilmiyor delirecek gibi oluyorum düşündükçe.

Karşındaki ezeli ve ebedi rakibinin mağazası düşmanınızın değil yarın öbürgün galatasaray taraftarı benzer misillemede bulunsa bunun sonu gelir mi? Sporda sadece rekabet olur düşmanlık yapılmaz öğrenin artık sonuçta hepimiz bu vatanın evlatlarıyız ailemizde arkadaş çevremizde hiç mi galatasaraylı yok onlara da mı düşman kesiliyorsunuz yani pes vallahi pes

Ya mağaza önünde yakılan o malzemeler yüzünden binada yangın çıksaydı insanlar yaralanıp ölseydi bunu vicdanınıza nasıl yedirecektiniz?

Ha eğer kafanızdaki taraftarlık böyle birşeyse milleti dövmek, mağaza yağmalamak vs batsın sizin taraftarlığınız da insanlığınız da bir Fenerbahçeli olarak utanıyorum hepinizden.

Ağzımızın tadıyla bir şampiyonluk yaşatmadınız...

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa