Ne Mutlu Türküm Diyene

27 Ekim 2013 Pazar


Yeni dizilerim ;)

the_originals

The Originals:

İyi bir The Vampire Diaries izleyicisi olarak diziden mitoz bölünmeyle çoğalmış The Originals'ı izlemesem ayıp olurdu kanımca :) vampire diaries'de kökenler olarak yer alan Klaus, Elijah ve Rebekah'la beraber bir mucize eseri klaus'un çocuğuna hamile olan kurt bacı Hayley'in New Orleans şehrinde yaşadıkları vampirler ve cadıların arasındaki entrikalı mücadeleye dayalı maceralarını konu alıyor.Aynı zamanda kökenlerin tarihinin bir kısmını da aydınlatıyor. Şimdilik gayet güzel ilerliyor izlemek isteyen olursa tavsiye ederim.  



dracula

Dracula:

The Vampire Diaries,The Originals,True Blood gibi dizileri seven bir insan doğal olarak Dracula'yı asla kaçırmazdı e haliyle bende kaçırmadım. Vampir dünyasını farklı bir bakış açısı ile yansıtıyor dizi oldukça ilginç bir atmosfere sahip.Bir kere yavan değil en güzeli ise günümüz yerine 19.yüzyıl ingilteresinde geçmesi açısından dönemsel bile sayılabilir mekanlar kostümler gayet yerinde. Alışılmışın dışında sırf kan döken vampir tiplemesi yerine intikamını daha çok bilgisiyle ve zekasıyla meydana getirdiği gücüyle almaya çalışan oldukça enteresan bir karakterle karşı karşıyayız bu bile yeter aslında izlenmesi için. Umarım 1-2 dönemde ekrandan silinenlerin aksine uzun soluklu bir yapım olur ki bizde güzel ve alışılmadık birşeyler izlemenin keyfine varalım.


the_tomorrow_people

The Tomorrow People:

Başka bir güzel dizi daha, kaderin cilvesi süper güçlere sahip olarak doğan (Telekinezi, Teleportasyon,Telepati) insanların ve onları insan ırkına bir tehdit olarak algılayarak ortadan kaldırmaya çalışan ve öldürmekten çekinmeyen devletle bağlantılı bir örgütün mücadelesine dayanıyor The Tomorrow People.İlk bölümlerden gayet memnun kaldım görsel efektler falan oldukça iyi en azından sırıtan bi tarafı yok umarım ellerindeki bu güzel konunun ve dizinin potansiyelini iyi değerlendirirler her ne kadar bi heroes tadında ve ayarında olmasada keyifle izleneceği umudunu taşıyorum.

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa