Ne Mutlu Türküm Diyene

31 Ocak 2013 Perşembe


Benden selam olsun Stanley Kubrick'e

stanley_kubrick

Uzun zamandır ne yapsam ne yapsam diye düşünüyordum aklıma kısa film çekmek geldi öyle ya her önüne gelen uzun metraj dahi çekebiliyorken ben neden bi kısa çekmeyeyim öyle değil mi a dostlar? Bi özcandan bi mahsundan neyim eksik :)

Yalnız ortada bir sorun var hesaplarda yanlmıyorsam mevcut bütçemle yalnızca 3 saniyelik filmi ancak çekebiliyorum çok şükür jenerik dahil değil :) sonuçta kısa film çekilcek ne kadar kısa olacağı bize kalmış zaten önemli olan mesajımızı iletebilmek.

Velhasıl-ı kelam "gırh dohuz püskevit" isimli çalışmamda günümüz reklam dünyasının çocuklar üzerindeki emperyal ve acımasız satın alma baskısını epik yer yer didaktik bir şekilde aktarmaya çalışacağım.

Tabi üstatlara saygı duruşunda bulunmayı selam yollamayı da ihmal etmemek lazım.Öncelikle Stanley Kubrickle başlayacağım akabinde George Lucas emmiye esas duruşumu gösterirken Zeki Demirkubuz'a da naber zeki demeyi ihmal etmemem lazım biraz da Quentin Tarantino'ya göz kırparım Peter Jackson'a teğet geçer geçmez ocakta pembeleşinceye kavurduktan sonra üzerine bol gözyaşlı Çağan Irmak sosu ilave ettim mi servise hazır afiyet olsun.

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa