Ne Mutlu Türküm Diyene

31 Temmuz 2011 Pazar


iddia edildi-öne sürüldü gazeteciliğinden ikrah ettim

Spor medyasına hiç bir zaman güvenim olmadı nedeni oldukça basitti asla gerçekleri yazmadılar ısrarla bundan imtina ettiler hep çıkar menfaat ilişkisi üzerinden hareket ettiler masa başlarında uydurma transferler yaptılar vs vs.

Artık maalesef spor medyamıza da tetikçi gazetecilik faaliyetleri sirayet etti yaşanan şike davasından sonra.Uydurma-türetme haberler yerini doğrudan hedef alan hiç bir kaynağa dayanmayan kişileri rencide edip toplum içinde küçük düşürmeye yönelik iftiralar aldı.

En son örneğini bu gün hürriyet gazetesindeki köşesinden Erman Toroğlu yaptı.Güya Bülent Uygun adliye koridorunda karşılaştığı Şekip Mosturoğlu'na "Ulan Şekip, öyle bir Şiddet Yasası çıkardınız ki, eskiden olsa belki hiç yatmadan yırtacaktık. Şimdi kanıtlanırsa yıllarca içeride sürüneceğiz." demiş kimden duymuş bunu Erman Hoca? belli değil ne zaman söylemiş bu sözleri peki Bülent Uygun belli değil şahit var mı yok ee bu cümleyi yazmanın amacı ne peki?

Tabiki Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeye duyulan nefret.

Digitürkteki ballı kaymaklı işinden olduya şimdi Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe sıkıntıda birde ben sallıyayım diye şikayetçi olduğu yetmemiş şimdide köşesinden sağdan soldan duyduğu kanıtsız desteksiz sadece insanları kamu vicdanı önünde mahkum etmek amaçlı dezenformasyona başlamış.Tebrikler Erman Hocam sizden beklenen de buydu zaten.Kendisi bizatihi kirli dümanlerin içinde olanlar mı futbolu temizleyecek.R.O.Kütahyalı ve M.Baransu stili gazeteciliğe mi başladınız artık köşenizde? Size yapıldığını öne sürdüğünüz kelle alma operasyonuna şimdi de siz mi başladınız.

Önceden arada sırada okurdum köşe yazılarını demekki bundan sonra okumamak lazımmış.Kişisel bir protesto olarak bayiden hürriyet almaktan da vazgeçtim Erman Toroğlu hürriyette yazmayı bırakana kadarda almayacağım.Tüm fenerbahçelilere de tavsiye ederim.

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa