Ne Mutlu Türküm Diyene

13 Mayıs 2011 Cuma


Facebook falan çirkin teknoloji

teknolojiÜnlü bir türk büyüğünün de dediği gibi "Şimdi Facebook'ta falan, yahu bunlar çirkin teknoloji. Bu Facebook filan, falan bu tür sayfalar bunlar çirkin, berbat. Herkes adına buralardan her türlü ahlaksızlık yapılabilir" evet okurcanlar adam haklı dağılabilirsiniz.

Biz gafiller herzaman olduğu gibi batının teknolojisiyle beraber ahlaksızlığını da aldığımızdan mütevellit teknoloji zinhar caiz değildir.


Misal araba denen gavur icadı pek tehlikeli bir teknoloji neden efenim çünkü alkol denen hem haram hem zıkkımı alıpta direksiyona geçersek nolur kaza olur pek çok canlar ziyan olur,kaybedilir.Ayrıca bu araba denen gavur icadı seyyar olduğundan cenabet işlerde kullanılmak suretiyle günaha girilebilinir station olanı var yarı ticari arkası geniş olanları var gençlerimiz uçkuruna düşkün alırlar kızları mazallah kuytuara tenhalara götürüp zevk-ü sefa alemlerine dalabilir günaha girebililer değilmi? O nedenle ne yapıyoruz hemen arabaları satıyoruz ve at alıyoruz ancak zinhar at arabası olmaya aynı gaye ilen kullanılabilir.Siz en iyisi deve alın onun arabasıda yok hem hörgücünde 2 kişide taşınmaz günaha da girmezsiniz.

Misal telefon, aslında iletişim için kullanılan iş bu teknoloji avratları rahatsız etmek içün ve "sanal tenasül" faaliyetlerinde kullanılabilir.Hatta edepsizliğin dibine vurulup bir başkasının taklidi yapılmak suretiyle insanlar kandırılabilmekte dolandırılabilmektedir.Hele hele cep telefonu mazallah o hepten yasaklanmalı taşıyanlar anında zindanlarda çürümeye terkedilmelidir.Neden çünkü çoğunun üzerinde kamera var mazallah kızlarımızın avret yerleri kamerayla çekilmek suretiyle günaha girilmekte internet denen, densiz ve çirkin teknolojiyle yayılmakta, kitlesel günahlara sebep olunmaktadır.Telefon yerine eski sistem olan posta güvercinine geçilmelidir değil mi? Hem daha güvenli kimseler sizi dinleyemez. Güvercinlere de yazık onlarda canlı hem rabbimiz onları sebepsiz yaratmamış haberleşmemiz için bizlere bahşetmiştir güvercin besleyin sevap kazanın neden gavur icadı şeylere tenezzül ediyoruz ki çirkin teknolojiler falan gereksiz şeyler bunlar.

Durmak yok uyumaya devam Facebook falan çirkin teknolojiler bunlar vesselam :)

4 Yorumgaçlı Okurcan:

Unknown on 13 Mayıs 2011 16:43 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
cemo on 13 Mayıs 2011 16:51 dedi ki...

Patlıcan,acur,salam,sosis'te üretmiyodur iran o zaman :D Du bakalım bir gün onlara da gelebilir sıra

Adsız dedi ki...

Kimseyi savunmak gibi bi niyetim yok! İlk duyduğumda çok kızdım, "yuhh bu kadar olmaz" dedim... Sonra bi araştırayım işin altında yatan mesele neymiş diye... Bizim medyanın herzaman yaptığı gibi sadece işine gelen kısmı makaslayıp yayınladığını gördüm... Biraz dikkatli okunursa (okuyandan okuyana fark var tabii ki) söylenmek istenen olay bambaşka... Kişisel olarak çirkin de bulabilir, herkesin hakkı bu... Özgürlük/Düşünce Özgürlüğü herkes için var. Sadece belirli bir grup/zümre için değil. Ama sözler durup dururken söylenmemiş...

Buyrun konuşmanın tamamı:

“Bitmedi... Sayın Kılıçdaroğlu, birkaç gündür, bir elektronik postadan bahsediyor. O candaş medyaları var ya. Onlar da bu iddiayı çarşaf çarşaf yayınlıyor. Ve bazı köşe yazarları da ki yazıklar olsun onlara. Bunu bir gerçekmiş gibi, ‘ÖSYM’nin tarihinde böyle bir olay yok. Bir bakan kalkıp da ÖSYM başkanına böyle bir mail gönderemez’ diyor. Yahu mail göndermek nedir ki? Senin adına bir çete mensubu çıkar, bir mail gönderir. Mail denilen olay bu. Kılıçdaroğlu’nun adına da gönderirler. Şimdi Facebook’ta falan, yahu bunlar çirkin teknoloji. Bu Facebook filan, falan bu tür sayfalar bunlar çirkin, berbat. Herkes adına buralardan her türlü ahlaksızlık yapılabilir.”

Evet aynen katılıyorum facebook, twitter ve benzeri sitelerden insanlar öyle hakaretler(!) yağdırıyor ki delirmemek elde değil. Sadece sözkonusu şahsın kendisine değil tüm siyasetçilere... Herkes giydiriyor herkese. Klavyenin başına geçen kendini herşeyi söylemeyi, herkese istediği gibi hakaret edebilme hakkının olduğunu sanıyor.

Evet düşünce özgürlüğü var ama kimsenin kimsenin anasına, bacısına, sülalesine sövmeye, hakaret etmeye hakkı yok... Aynen tekrarlıyorum, bunlar çirkin, berbat şeyler...

cemo on 24 Mayıs 2011 13:47 dedi ki...

Sn adsız Bu ülkede aslı astarı olmayan abidik gubidik maillerle ve kimden geldiği belirsiz ihbar mektuplarıyla pekçok insan senelerdir hapiste sayın başbakan'ın o zaman aklı nerdeymiş :)

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa