Ne Mutlu Türküm Diyene

20 Ağustos 2010 Cuma


Ondan bundan birazda şundan bölüm 7

*Zeynep Casalini'nin Mehmet Tahsin Berk'le evliliği çok konuşulur oldu iki çift laf etmem gerekli.Gönül bu arkadaş adam yakışıklı olmayabilir sanki Zeynep Casalini çok mu güzel ayrıca olsa ne değişir sanki.Birileri takmışlar boy mevhumuna sanki kızımız 2.15 adamcağız 1.20 de sevmişler işte birbirlerini size ne len....

*Gözünüz Aydın Recep İvedik 4 miamide geçecek büyük ihtimal Şahan Gökbakar'ın set bakmak için amerikaya gittiği söyleniyor.

*Hızla Faşist bir yönetime doğru gittiğimize inancım kuvvetleniyor.Tayyip amca Tüsiad'a referandumda evet mi hayır mı diyeceklerini topluma beyan etmeyeceklerini söyledikleri için "Bitaraf olan Bertaraf olur" diyerek açıkça tehdit etti.Akabinde HSYK'da yaşanan atama krizi için tezgahları bozuluyor diyerek aslında kimin tezgahçı olduğunu itiraf etmiş oldu.

*Gözümüz aydın arabuluculukta çağ atlayan memleketimiz Botswana ile Namibya arasında arabulucu olması için teklif almış.Yok be şaka değil harbi harbi olmuş.Dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu bile şaşırmış.Memlekette kendi aramızda madem uzlaşamıyoruz gidelim başkalarınında arasını hepten bozalım yalnız kalmayalım diye düşünüyor bizimkiler heralde :)

*Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı bir kitap yazdı hayatı ha kaydı ha kayacak.Sayın müdürüm hala anlayamadın mı cemaate dokunursan yanarsın cıs oralar.Simonlar Dün Devlet Bugün Cemaat adlı kitabında emniyette,yargıda,TSK da bulunan Cemaat yapılanmalarının ortalığı nasıl karıştırdıklarını, görevlerini nasıl kötüye kullandıklarını, kendi yandaşları olmayanları nasıl karaladıklarını anlatmış.Kitabın üzerine içişleri bakanlığı Hanefi Avcı Hakkında soruşturma başlatmış nedense hiç şaşırmadım :) Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Hanefi Avcı'ya bundan sonraki yaşamında Allahtan sabır dilerim.Yakın zamanda yapılacak bir ergenekon dalgasında içeri alınacağını tahmin ediyorum.

*Son Sözüm'de Yiğit Bulut'a harbi iyi dönmüş bu adam :) Programını izledim Başbakana sormadığı çanak soru,çekmediği yağ kalmadı.Bunun üzerine onu eleştirenlere demediğini bırakmamış beyfendi.Bilader sen değilmiydin ergenekon'dan önce AKP'nin en büyük muhaliflerinden biri ? demiyomuydun memleketi satıp savıyolar diye.Operasyonlardan sonra nasıl döndün 180 derece bir anda aydınlandın mı noldu ?.Yoksa biz bilmeden satıp savdıklarını geri mi aldılar ingilizden,israilliden,amerikalılardan,araplardan...

5 Yorumgaçlı Okurcan:

Mia Wallace on 20 Ağustos 2010 09:17 dedi ki...

aynen yaa sanki zeynep casalini çok mu güzel?????

C3Moi on 20 Ağustos 2010 11:10 dedi ki...

Seviyorum böyle yazıları. Tabi güncel olunca bildiğimiz konular oluyo. Yalnız benim Yahudinin Notlarıyla beraber denk gelmiş tam da 7. bölüm xD

cemo on 20 Ağustos 2010 12:21 dedi ki...

@C3Moi: tesadüf işte :)

@Mia Wallace: hele son hali aman allahım korkuluk gibi olmuş hatun :)))

Ecehan on 23 Ağustos 2010 01:17 dedi ki...

Yiğit Bulu demişken...O gün evde yağ bitti diye yemek yapamadıydım, reklem arası ayağa kalktım ve düştüm. Yağcıklar TV'yi aşıp bizim evin parkelerine kadar nüfuz etmişti. Bence en top(!) konu bu, inanılır gibi değil, bak gör ilk seçimde milletvekili adayı olur, seçilir de. O zaman ablam dediydi dersin:-)

cemo on 23 Ağustos 2010 06:00 dedi ki...

Milletvekili olursa yağlı koltuk gider :) Bence bu şekilde yakın zamanda başka bir kanalın başına şıpadanak koyarlar yiğidi :)))

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa