Ne Mutlu Türküm Diyene

10 Ağustos 2010 Salı


Atatürk'ün yaşasaydı Akp Genel Başkanı olma olasılığı

Milliyette bu haberi görünce gülmekten oturduğum yerden düşecektim. Akp'li bir milletvekili olan Fazlı Erdoğan efendi ‘Atatürk yaşasaydı, Ak Parti Genel Başkanlığı’na kendini layık görürdü’ buyurmuş.Ya bu beyfendinin Atatürk ve devrimlerinden haberi yok ya da marsta falan yaşıyor heralde.Bilader sizin partinin varlığı bile Atatürk'e hakarettir.Atatürk yaşıyor olsaydı biriniz bu memlekette yaşayabilirmiydiniz? Sakın yanlış anlamayın bu sözlerim "dini" bağlamda değil Atatürk Anti-Emperyalist bir liderdi Akp gibi globalizmin,ABD'nin ve sömürünün dibine kadar banmış bir partinin değil genel başkanı olmayı böyle bir partinin varlığını bile zul görürdü heralde.Atatürk yoktan varetmiş bir liderdir sizinki gibi varları satan ülkesini sağa sola 3 kuruşa "pazarlayan" olmamıştır hiç bir zaman.Yıllar süren savaşlardan sonra bitik bir milleti şahlandıran,nerdeyse yokolmuş bir ümmeti millet yapan,bozkırın ortasından koca bir başkent yaratan,fabrikalar kurduran,demiryolları döşeten,insanları eğitimle,çağdaşlaşma hamleleriyle muassır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmaya çalışan da Atatürk'tür sizin partinizin genel başkanının anlayışı olan kadının 4.sınıf bir canlı varlık konumu ona o kadar uzaktır ki anlatamam gerçi anlatsamda anlamazsınız ya neyse.Siz nerdesiniz muassır medeniyet seviyesi nerde ? Atatürk asla işsiz bir evlat sahibi anaya "senin oğlunda işsiz kalsın" zor durumdaki çifçiye "artislik yapma lan ananıda al git" dememiştir.Hiç bir zaman 13-14 yaşındaki bir gencin boğazını sıkan bir gaddarlık yapmamıştır.Asla diktatörya havesleri olmamıştır malum biri gibi.

Sizin Partinin yaşasaydı genel başkanlığına layık olan "Ali Kemal"dir.Fazlı bey Kemalleri fena karıştırmışsın :)

Ayrıca beyfendinin başka bir "inci" sözüde "Bu ülkenin şehidi ne kadar kutsalsa başbakanıda o kadar kutsaldır" bu söze ancak hadi ordan denir.Tamam her değeri yozlaştırdınız bitti şimdi sıra şehadete mi geldi.Şehitlik kavramı sizin hesapta çok iyi bildiğiniz dini açıdan peygamberlikten sonra en yüksek mertebedir.Sen tutup başbakanı bu kutsal ve yüce mertebeyle bir tutarsan kusura bakma da gözümde zerrece insan olarak değerin kalmaz.

Utanmasanız Başbakanı evliya ilan edeceksiniz hatta putunu yapıp ona tapacaksınız günde 5 vakit.

Ramazan arifesinde ağzımı bozmayayım kısaca "Allah Akıl Fikir Versin".

7 Yorumgaçlı Okurcan:

Erdemir on 10 Ağustos 2010 08:54 dedi ki...

Bağımsız olurdu diyelim.. Chp daha beter.

cemo on 10 Ağustos 2010 09:07 dedi ki...

@Erdemir:Hayır erdicim yine CHP'nin başında olurdu ama CHP biraz daha farklı olurdu :) CHP daha beter diyebilmen için CHP'nin iktidarını görmüş,yaşamış olman lazım :)

MizahiGeveze on 10 Ağustos 2010 10:25 dedi ki...

Hiç kimsenin herhangi bir partinin iktidarını görmeye gerek yok. CHP de MHP de AKP de hepsi aynı boktur hepsi aynı çukurdadır.

Tek farkları ülkeyi yabancılara peşkeş çekme şekilleridir.

Atatürk olsaydıya girmek istemiyorum. İşin içinden çıkmayız. Unutmayın bu ülke için çalışmayan, ülkesini küçük gören bütün gününü boş geçirende Atatürk karşıtıdır bence. Önemli olan onun fikirlerini iyi anlayabilmek. Bilmem anlatabildim mi ?

SirEvo on 10 Ağustos 2010 13:30 dedi ki...

Ovv Bora, büyük konuşuyorsun dostum. Mesaj alındı ama gereksiz mesajlar bunlar haberin ola.

cemo on 10 Ağustos 2010 13:31 dedi ki...

Her insanın kendine özgü düşünceleri var evocum kimi onu tutar kimi bunu kimi hepsine birden söver :)

MizahiGeveze on 10 Ağustos 2010 13:35 dedi ki...

Evrim benim mahallae arkadaşım be o alınmış geçe nböyle bir konu geçtide..

Benim söylediğim tamamen imkanı olupta ülkesine hizmet etmeyenler için..

cemo on 10 Ağustos 2010 14:01 dedi ki...

İkinizin arasındaki mevzuyu nerden bileyim :) Ben zaten bir akplinin Atatürk'ün adından nemalanmaya çalışmasına tepki amacıyla yazdım bunu..

Nazımın dediği gibi;

Ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?

Tepkisiz kalmayalım.

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa