Ne Mutlu Türküm Diyene

7 Haziran 2010 Pazartesi


Bir şans daha olsa

sırat köprüsü
Bazen düşünmüyor değilim bir şans daha verilse hayata yeniden başlayabilsek değişirmiydi dünyanın hali.Aynı hataları yaparmıydık yeniden? Kopya çekermiydik sınavlarda yoksa dersimize hakikaten çalışırmıydık? Ekermiydik okulu sigara içmek için köşelere saklanırmıydık? Ucuz şaraplarla kendimizi avuturmuyduk taze açılmış aşk yaralarımızı yadederek? Belkide o acıları hiç yaşamazdık adımlarımızı dikkatli atarak. Severmiydik,aşık olurmuyduk aynı insanlara kanımız kaynarmıydı şimdiki gibi?Haylazlığı bırakıp şimdilerde mazi olmuş sevdiklerimizi üzmemeye mi çalışırdık daha sıkı mı sarılırdık onlara hiç ayrılmamacasına.

Belkide mutlak kader vardır ve elinden hiçbirşey gelmez ne kadar uğraşsan da başına gelecekleri bilsende.Her yolun sonu aynı düzlüğe çıkar.

Sen istemesende....

1 Yorumgaçlı Okurcan:

Zeyno on 8 Haziran 2010 04:39 dedi ki...

Bir şans daha verilse, yine aynı şeyleri yapardım. Hani derler ya; bu günkü aklımla o yaşta olsaydım. Ben, hiç istemem o yaşı bu günkü aklımla yaşamayı. Hayatın keyfi burda saklı bana göre...O günleri, bu aklımızla yaşarsak. Yaşamış olur muyuz? O günler, ''bu gün bizi biz yapan o günler.'' Ne güzel günlerdi...

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa