Ne Mutlu Türküm Diyene

25 Şubat 2010 Perşembe


Gelecek Pagerank,Alexa değerini öğrenmek

AlexaPagerank


Blog yazarlarının genelinin en çok merak ettiği iki şey ileride bloğunun pagerank'i kaç olacak ya da ileride Alexa rank'inin kaç olacağıdır.Yenibaşlayanların pek bilmediği bu amaçla kullanılabilecek 2 adres vereceğim inşallah faydalanabilirsiniz.

1-Gelecek Google pagerank değerinizi öğrenmek için:

Öncelikle Google PageRank Prediction sayfasına gidiyoruz ve oradaki kutucuğa bloğumuzun adresini yazıyoruz.Karşımıza gelecekteki pagerank değerimiz çıkıyor.Peki bu gelecek pr değeri %100 doğrumu tabiki değil sizin hesaplama yaptığınız zamanki google verileriniz kullanılıyor daha sonra bu verilerin parametreleri ve bloğunuzun aldığı link sayısı gibi etkenler değişebileceğinden büyük olasılıkla diyebiliyorum sadece.Bu arada iwebtool sitesinde site sahipleri için pek çok faydalı araçta mevcut yalnız bedava kullanımı kısıltı .Bu kısıtlı kullanımla bile çok faydalı bilgiler öğrenebilirsiniz..

2-Gelecek Alexa rank'i öğrenmek için

alexareport'un sayfasına giriyoruz ve get traffic details yazan yerdeki kutucuğa adresimizi yazıyoruz.Böylece yakın gelecekte sitemizin alacağı Alexa rank'imiz ortaya çıkıyor bu garantili bir yöntem ancak ne yazıkki blogspot,blogcu gibi servisleri desteklemiyor illaki bir domain sahibi olmanız şart denemesi bedava ama kullandığınız servislerin değerlerinden başkasıyla karşılaşmayacağınızı söyleyebilirim.


Kolay gelsin...

2 Yorumgaçlı Okurcan:

Alexa Web Yazılım on 14 Mayıs 2010 02:56 dedi ki...

Bir şirket veya firmada çalışıyorsanız, mevcut ağ bağlantısındaki bilgisayarlara Alexa Toolbar yazılımını kurup ana sayfalarını sitenizi ayarlayın. Bu işlem statik ve dinamik ip adresleri ile kullanışlı olabilir.

Alexa profilinize değerlendirme yapmaları için, Alexa'da hesabı bulunan arkadaşlarınıza haber verin.

Alexa hakkında bilgi içeren metinler yazın. Kişisel blog sitelerinizde bu tür yazılara yer verirseniz, Alexa'da nasıl yükselebileceklerini araştıran ve muhtemelen Alexa Toolbar kurulu olan webmasterları sitenize çekebilirsiniz. Böylelikle bu işlem sonucu organik Alexa hiti çekerek sıralamada yükselebilirsiniz.

web yazılım firmamızda alexa ile ilgili yazılımlar üzerinde çalışıyoruz.Beycon web yazılımın geliştirdiği bu otomatik alexa yazılımları sayesinde şirket websitesi hızla yükseliyor.

cemo on 14 Mayıs 2010 06:25 dedi ki...

İlave bilgiler için teşekkürler.

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa