Ne Mutlu Türküm Diyene

25 Aralık 2009 Cuma


Çinli Taşıyıcı Anne - Ayşenur Yazıcı

Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine izledim resmen aklım durdu.Bir insan gerçekten bu kadar saf olabilir mi yoksa bu program sunucusuna yapılmış bir şaka mı? Ayşenur Yazıcının sunduğu Dök İçini programına bağlanan bir hanımefendinin eşi çinde çalışıyormuş hanımefendide kısır olduğundan taşıyıcı anne tutmaya karar vermişler.Taşıyıcı anneden doğan çocuk çekik gözlü olmuş doğal olarak ırsi çekim yasaları gereği.Ancak hanfendinin kaygıları başka sözleri şöyle "Ne bileyim bunla herbişeyi yiyola burda,böcük yiyola,yılan yiyola","Geçen çocuk yerde oturuken böcee böyle şeyşey bakıye,Allah’ım düşündükçe ben fena olıyam yanii","ya bu çocuk büyüyünce çince konuşursa" akıllara seza bir konuşma değil mi :)

En çok bu çocuk büyüyünce çince konuşursa kısmında koptum.Nerdeyse koltuktan yuvarlanacktım o derece :) Daha fazla bişey demiyeyim videoyu izleyin ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız.


Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa